4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 220 °C. Gni potetene med olje, krydre med salt og pepper og legg på et stekebrett. Stek midt i ovnen i ca. 45 minutter.
2
Sprøstek bacon i biter, finsnitt vårløk og del tomat i små biter.
3
Avkjøl potetene noe og skjær av toppen på dem. Grav ut den myke poteten med en skje og ha over i en bolle. La det være 1 cm tykk «vegg» rundt hele poteten. Stek potetskallene
videre i ovnen i ca. 10 minutter.
4
Mos den myke poteten med fetaost, rømme og halvparten av osten, hakket vårløk og stekt bacon. Smak til med salt og pepper.
5
Fyll miksen i potetskallene og topp med resten av osten. Bak videre i ovnen til osten er smeltet, ca. 5 minutter.
6
Topp med resten av baconet, vårløken, finhakkede tomater og litt rømme.
7
Friter diablo tenders. Vi anbefaler å bruke 180 °C i 2 min (fra fryst tilstand).
Andre småretter

Izakaya - småretter og tilbehør

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Wraps med kalkunpålegg

Tronfjell med grønn asparges

Carpaccio av kalv med rømmedressing

Rullade med røkt laks
