4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Risotto
Kok opp hønsebuljong og hold den varm. Finhakk løk og ha det i en kjele med smør. La surre et par minutter. Hell på ris og surr videre et par minutter til. Tilsett 1 dl buljong om gangen, og la det koke inn mellom hver gang. Kok til en tykk grøt og risen er al dente, ca. 20 minutter. Rør inn parmesan.
2
Forvarm ovnen til 200 °C. Ta av kyllingskinnet på overlåret, legg flatt utover et bakepapir, dryss på litt olje og salt og la det bli sprøtt i ovnen, 10-12 minutter. Sett ned varmen til 180 °C når du tar dem ut. Legg til side.
3
Fyll
Hakk bacon og stek det sprøtt i pannen. Finhakk kyllingbryst og ha det i en bolle sammen med stekt bacon, salvie og finrevet skall fra sitron. Bland godt.
4
Brett ut lårkjøttet på benken og fordel ca. 50 g farse på hver bit. Pakk sammen og legg på hver sin bit av plastfolie. Rull stramt og snurp endene godt sammen. Legg rullene i en stor ildfast form og hell i vann, ca. 1 cm opp.
5
Bak i ovnen i 20 minutter, til en kjernetemperatur på 69 °C.
6
Ta av plasten og brun kyllingrullene raskt i en stekepanne med smør.
7
Saus
I det samme fettet, stek salviebladene til sprø. Legg til side på kjøkkenpapir. I det samme fettet, hell i fløte, kok opp og smak til med sitronsaft. Sett til side.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling Shawarma

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Kyllinglår med sitron, chili og honning

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Taco med kylling og salsa

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Trend: Matcha-kylling med kokosris

Livèchekylling satay
