4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Forvarm stekeovn til 200 °C og bak hel sellerirot i en god time.
2
Suppe
Skrell og del løk og hvitløk. Del blomkål i buketter. Varm opp en stor kjele med olje og surr løk, hvitløk og blomkål. Ha i buljong og la det småkoke i 25 minutter. Ta ut sellerirot av ovnen, del i to og skrap ut kjøttet. Ha det i kjelen, og kok opp med fløte.
3
Kjør til en jevn suppe i en blender eller med en stavmikser. Smak til med salt og sitronsaft. Pisk inn 50 g kaldt smør.
4
Rist frøene i en varm, tørr panne til de blir lett gylne. Sett til side.
5
Kylling- og nøttesmør
Stek kylling raskt i olje med salt og pepper, til gjennomstekt. Legg til side. Ha i resten av smøret og varm opp til nøttebrunt. Vend med kylling.
6
Server suppen varm toppet med kylling- og nøttesmør og et dryss ristede frø.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling Shawarma

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori
