4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek burgerdeigen i en varm panne med litt smør eller olje mens den hakkes i biter. Krydre med tacokrydder og stek til akkurat gjennomstekt.
2
Skyll bønnene godt og vend inn med finhakket chili og koriander. Fordel kjøttblandingen i en stripe på midten av fire tortillas.
3
Legg på kokt ris, pico de gallo og rømme. Brett sammen tortillaen over fyllet og server, gjerne med en frisk salat
4
Pico de Gallo
Finhakk tomater, rødløk, hvitløk, purre, paprika, chili og koriander, og vend med limesaft, salt, pepper, sukker, tabasco og tomatpulp. La stå ca. 30 minutter så smakene får satt seg.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Oppskrift
Monas Surf`n Turf Burger

Oppskrift
Burger med basilikumaioli

Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer

Oppskrift
Burger med ovnsbakte poteter

Oppskrift
Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter

Oppskrift
Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw

Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos

Oppskrift
Burger med marinerte tomatskiver

Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño

Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo

Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer

Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa

Oppskrift
Pasta med biff- og soppbolognese

Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites

Oppskrift