4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok opp ferskpresset appelsinjuice, hvitløksfedd, rød chili, stjerneanis, brunt sukker, kinesisk cooking wine, oyster sauce og five spice krydder. Reduser til ca. 1 dl.
2
Sett ovnen på 200 °C. Pensle svinenakken med halvparten av glacen, og bak kjøttet i ca. 10 minutter.
3
Finsnitt fennikel, selleri, reddik og eple (legg gjerne i isvann for ekstra sprø grønnsaker). Vend med brønnkarse, limesaft, olivenolje og flaksalt rett før servering.
4
Anrett salat på tallerkener, legg på skiver av kjøtt og drypp over resten av glacen.
Andre oppskrifter med svinenakke

Oppskrift
Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetstappe

Oppskrift
Grillet svinenakke med terrine, løkkompott og soya

Oppskrift
Svinenakke «a la crispy duck» med dipsaus, agurk og ris

Oppskrift
Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk

Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Oppskrift
Ramen med bacon og egg

Oppskrift
Pytt i panne med egg og bacon

Oppskrift
Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk

Oppskrift