4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett sousvide på 90 °C og la svinenakken få 1 time i badet. Etterstek i ovn i folie på 180 °C i 10 minutter. Riv kjøttet i biter og drypp over saus.
2
Kok ris etter anvisning på pakken
Skrell og del agurk og vårløk.
3
Saus
Rør sammen hoisinsaus og limesaft.
4
Dipsaus
Finhakk vårløk og sjalottløk og legg til side. Bland sammen fiskesaus, limejuice og sukker i en bolle og rør til sukkeret er oppløst. Bland inn chili, vårløk og sjalottløk.
5
Server kjøttet med agurk, vårløk, kokt ris og dipsaus.
Andre oppskrifter med svinenakke

Oppskrift
Svinenakke med ovnsbakte rotgrønnsaker og potetstappe

Oppskrift
Glasert svinenakke med eple-, selleri- og fennikelsalat

Oppskrift
Grillet svinenakke med terrine, løkkompott og soya

Oppskrift
Steambuns med svinenakke, syltet agurk og sprøstekt løk

Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Oppskrift
Ramen med bacon og egg

Oppskrift
Pytt i panne med egg og bacon

Oppskrift
Pulled pork tostadadas med mango- og ananassalsa og syltet rødløk

Oppskrift