10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek bacon sprøtt i panne med olje. Tilsett løk og purre og la det frese litt.
2
Tilsett poteter, salt og pepper og hell over omelettmix.
Stek omeletten ferdig i ovn på 175 °C i ca 10 minutter.
TIPS! 50 g Omelettmix tilsvarer 1 egg.
Andre omelettoppskrifter

Oppskrift
Omelett med skogsopp

Oppskrift
Omelett med kremost

Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett

Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke

Oppskrift
Spansk omelett med salami-spyd

Oppskrift
Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød

Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett

Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke

Oppskrift
Salamiomelett

Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges

Oppskrift
Eggerøre med kremost

Oppskrift