10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland sammen strimlet hodekål, gulrot og matyoghurt til salat. Smak til med salt, pepper, sukker og litt sitron.
2
Stek hamburgeren i varm panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre hamburgeroppskrifter

Brioche Hamburgerbrød
Oppskrift

Hamburger i brød med timian- og honningsaus
Oppskrift

Hamburger med mozzarella og marinarasaus
Oppskrift

Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift

Homestyle hamburger med Chevre, rødløksmarmelade og søtpotetchips
Oppskrift

Homestyle hamburger i briochebrød med karamellisert løk og blåmuggost, servert med urtestekte poteter
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Burger med bacon og fennikel-slaw
Oppskrift

Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift

Burger med basilikumaioli
Oppskrift

Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift

Sliders og Cevapchichi
Oppskrift