10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell nepene og del dem i båter. Vend dem i salt, pepper og litt olje, stek til møre og gylne på 180 °C i ca 20 minutter.
2
Skrell potetene og kok potetene møre i rikelig med saltet vann.
3
Urterømme
Bland rømme, urter, salt, pepper og saften av sitronen. Bruk for eksempel persille og gressløk.
4
Varm karbonadene i ovn på 170 °C ca 15 minutter eller i stekepanne på middels varme.
Andre oppskrifter med karbonade

Oppskrift
Karbonadesmørbrød på 5 ulike måter

Oppskrift
Karbonader med løk

Oppskrift
Høyt karbonadesmørbrød med aioli

Oppskrift
Karbonader med viltsaus, stekt sopp og ovnsbakte poteter

Oppskrift
Karbonader med egg på pannestekt landbrød

Oppskrift
Hawaii - Loco Moco

Oppskrift
Biffkarbonader med løk, poteter og brun saus

Oppskrift
Kyllingkarbonader med fløtepoteter og brokkoliblanding

Oppskrift