1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finhakk sjalottløk og stek myk i en panne før du tilsetter soppen og gir den en forsiktig varmebehandling. Smak til med salt og pepper, evt sitronzest.
2
Ha litt olje og en liten klatt smør i en veldig varm liten stekepanne. Hell omelettmixen i pannen, rør forsiktig rundt med en slikkepott og dra av varmen.
3
Ha over småspinat, parmesan og den varme soppen. Brett omeletten i to. Den skal ikke ha satt seg helt og ha minimalt med farge på utsiden.
4
Legg på tallerken. Anrett med mer parmesan og evt småsalat eller spirer.
Andre omelettoppskrifter

Oppskrift
Omelett med kremost

Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett

Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke

Oppskrift
Spansk omelett med salami-spyd

Oppskrift
Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød

Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett

Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke

Oppskrift
Bondeomelett

Oppskrift
Salamiomelett

Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges

Oppskrift
Eggerøre med kremost

Oppskrift