2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Mos hvitløk og bland med crème fraîche. Krydre med salt og pepper og rør ev. inn litt hakkede urter. Spre sausen utover bunnen.
3
Del løk og tomat i skiver og fordel utover med asparges, mozzarella i biter og skiver av coppa.
Stek i ovnen i 15-20 minutter.
Topp med spekeskinke og friske urter før servering.
Andre pizzaoppskrifter

Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift

Meat lovers pizza
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift