2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Mos hvitløk og bland med crème fraîche. Krydre med salt og pepper og rør ev. inn litt hakkede urter. Spre sausen utover bunnen.
3
Del løk og tomat i skiver og fordel utover med asparges, mozzarella i biter og skiver av coppa.
Stek i ovnen i 15-20 minutter.
Topp med spekeskinke og friske urter før servering.
Andre pizzaoppskrifter

Oppskrift
Grunnoppskrift Pizzadeig

Oppskrift
Meat lovers pizza

Oppskrift
Deep pan pizza

Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker

Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg

Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza

Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg

Oppskrift