1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smuldre gjær i melet og bland inn resten av ingrediensene. Elt godt, helst med en kjøkkenmaskin med eltekrok, ca. 10 minutter, så du får en glatt og smidig deig. Dekk til og hev deigen i minimum 1 time.
2
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut tynne pizzabunner på et melet bord, topp med ønsket topping og stek i ovnen i 15-20 minutter, gjerne på en pizzastein.
Andre oppskrifter med pizza

Oppskrift
Meat lovers pizza

Oppskrift
Deep pan pizza

Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker

Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke

Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp

Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg

Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza

Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift