1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smuldre gjær i melet og bland inn resten av ingrediensene. Elt godt, helst med en kjøkkenmaskin med eltekrok, ca. 10 minutter, så du får en glatt og smidig deig. Dekk til og hev deigen i minimum 1 time.
2
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut tynne pizzabunner på et melet bord, topp med ønsket topping og stek i ovnen i 15-20 minutter, gjerne på en pizzastein.
Andre oppskrifter med pizza

Meat lovers pizza
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift