4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Krydre kyllingen med salt og pepper og stek i en panne med smør, skinnsiden ned først, til skinnet er sprøtt og gyllent. Snu og stek til akkurat gjennomstekt. La kjøttet hvile i 10 minutter og skjær i skiver.
2
Kok egg til smilende, ca. 6 minutter.
3
Del sitrongress i to på langs, og deretter i store biter. Slå bitene litt med baksiden på en kniv eller lignende. Varm opp kraft med sitrongress, ingefær i skiver, hele stjerneanis og soyasaus, la koke 10 minutter. Smak til med salt og/eller søt soya og ev. lime. Legg i nudlene og kok i kraften etter anvisning på pakken.
4
Skjær baby pak choi i fire, del sukkerertene i to på skrått. Ha grønnsakene i suppa, inkludert spirene, og server toppet med kylling, egg delt i to og sprøstekt kyllingskinn eller noriark.
Andre oppskrifter med kyllingfilet
Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Asiatisk kyllingsuppe
Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Sitronkylling i form
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Fajitas med kylling
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Kylling Shawarma
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Fylt kyllinglår med risotto
Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Hawaii - Huli huli kylling
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Kjøttpai med lam, kylling og svin
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Kushuyaki eller Yakitori