4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Krydre kyllingen med salt og pepper og stek i en panne med smør, skinnsiden ned først, til skinnet er sprøtt og gyllent. Snu og stek til akkurat gjennomstekt. La kjøttet hvile i 10 minutter og skjær i skiver.
2
Kok egg til smilende, ca. 6 minutter.
3
Del sitrongress i to på langs, og deretter i store biter. Slå bitene litt med baksiden på en kniv eller lignende. Varm opp kraft med sitrongress, ingefær i skiver, hele stjerneanis og soyasaus, la koke 10 minutter. Smak til med salt og/eller søt soya og ev. lime. Legg i nudlene og kok i kraften etter anvisning på pakken.
4
Skjær baby pak choi i fire, del sukkerertene i to på skrått. Ha grønnsakene i suppa, inkludert spirene, og server toppet med kylling, egg delt i to og sprøstekt kyllingskinn eller noriark.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Kylling Shawarma

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori
