Thai-marinert svin kotelettkappe med sesam-nudelsalat

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Kjør koriander, vårløk, fiskesaus, limesaft, sukker, chili og hvitløkfedd i en kjøkkenmaskin til en fin pasta. Vend kjøttet i blandingen og la ligge å marinere kaldt i 5-6 timer.

2

Stek kjøttet på høy varme på alle sider til akkurat gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter. Varm oljen til dressingen i en gryte. Ha i ingefær og hvitløk, vend et par ganger og sett til side. Rør inn resten av ingrediensene til dressingen og la stå å trekke mens nudlene koker.

3

Kok nudlene etter anvisning på pakken. La renne av og vend med sesamolje. Ha dem i en salatbolle og vend med halvparten av dressingen. Finsnitt agurk, gulrøtter, paprika og vårløk og vend inn.

4

Server kjøttet med sesamnudelsalat toppet med mer dressing, hakkede peanøtter, sesamfrø og frisk koriander.