4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kjør koriander, vårløk, fiskesaus, limesaft, sukker, chili og hvitløkfedd i en kjøkkenmaskin til en fin pasta. Vend kjøttet i blandingen og la ligge å marinere kaldt i 5-6 timer.
2
Stek kjøttet på høy varme på alle sider til akkurat gjennomstekt. La hvile i ca. 10 minutter. Varm oljen til dressingen i en gryte. Ha i ingefær og hvitløk, vend et par ganger og sett til side. Rør inn resten av ingrediensene til dressingen og la stå å trekke mens nudlene koker.
3
Kok nudlene etter anvisning på pakken. La renne av og vend med sesamolje. Ha dem i en salatbolle og vend med halvparten av dressingen. Finsnitt agurk, gulrøtter, paprika og vårløk og vend inn.
4
Server kjøttet med sesamnudelsalat toppet med mer dressing, hakkede peanøtter, sesamfrø og frisk koriander.
Andre oppskrifter med koteletter

Kotelettform
Oppskrift

Helstekt svin kotelettkappe med mangosalsa
Oppskrift

”Black and white”: Svin kotelettkappe og biff med peppersaus og bearnaisesaus, hasselbackpoteter og parmesanstekt blomkål
Oppskrift

Grillet svinecarré-kotelett med bakt løk og eple
Oppskrift

Nakkekoteletter med Mac & Cheese
Oppskrift

Birgers svinecarré med røstipotet, persillerot, sort gulrotkrem og demi glace
Oppskrift