Kampanjemagasin

Kampanjebanner 2021

Vi er opptatt av at vi skal være en lønnsom leverandør for deg som kunde, derfor setter vi sammen en variert meny med kampanjeprodukter til deg. I våre kampanjemagasin får du oversikt over alle de gode prisene og rabattene vi tilbyr - samt inspirasjon og oppskrifter. Hvert kampanjemagasin har sitt tema hvor vi gir deg inspirasjon til bruk av kampanjeproduktene, litt mattrender og fine oppskrifter.

Her finner du en samling av kampanjemagasinene våre
PS. Priser og rabatter gjelder kun i den perioden kampanjemagasinet er gyldig i - dette ser du på forsiden av magasinet.

Her er kampanjen for juni - august 2022!

Kampanje juni - august 2022
Retro på menyen


De aller fleste av oss har slitt med å skape opplevelser og nye minner de siste par årene. Usikkerheten gjør at vi søker tilbake til det trygge og gode i fortiden vår. Nostalgi har vokst frem som en av de aller tydeligste trendene i kjølvannet av pandemien. I de mest turbulente tidene, søker vi tilbake til ting som er trygge – og som vi er glade i. Dette er en mekanisme vi bruker for å hanskes med endringer og gir oss en følelse av stabilitet og trygghet. Nostalgi blir regnet som en positiv følelse, og er blant annet med på å bedre humøret, å få mennesker til å føle seg mer inkludert sosialt - og rett og slett gi livet mening.

I denne kampanjen, tillater vi oss også å bli litt nostalgiske på egne vegne og se litt tilbake på vår egen historie. Vi har også laget en del retro-inspirerte retter å sette på menyen i sommer.

Bli inspirert til en klassisk kyllingsalat eller grillpølse med rekesalat. Eller hva med et frøhorn med skinke?


Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt kampanjemagasin her.