6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Pisk sammen eggeplommer, helmelk, sukker, vaniljesukker og Maizena i en gryte. Varm opp blandingen under omrøring og visp til tykner. Kremen må ikke koke.
2
Avkjøl kremen under omrøring ved å sette gryten i en bolle med kaldt vann. Fordel eggekremen i porsjonsbeger og dryss over revet sjokolade.
Andre dessertoppskrifter

Oppskrift
Lemoncurd

Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin

Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger

Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker

Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger

Oppskrift
Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift