Oppskrift

Homestyleburger av oksebryst med quinoa, blåskimmelost og søtpotetchips

Oppskrift

Homestyleburger av oksebryst med quinoa, blåskimmelost og søtpotetchips

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Vend hamburgeren i quinoafrø. Brun i panne med smør og olje. Etterstek i ovn på 200 ºC til de blir faste og gjennomstekte.

2. Karamellisert rødløk: Skjær løken i skiver og stek den i pannen på svak varme i ca. 10 minutter til den er gylden. Ha i sukker og Balsamico og stek videre i noen minutter..

3. Søtpotetchips: Vask potetene godt og del i staver. Vend godt med olje, oregano, salt og pepper og spre utover en stekeplate så de ligger i et jevnt lag og ikke oppå hverandre. Stek i ovnen på 210 °C i ca. 25 minutter eller til godt gylne og sprø. Vend på potetene underveis.

4. Ha smør i stekepannen og stek innsiden av hamburgerbrødet til det er gyllent. Smør brødet med aioli og sennep.

5. Legg på salat, hamburger, karamellisert rødløk, blåskimmelost og litt rosmarin. På toppen legger du søtpotetchips og det karamelliserte lokket.