Italienske kjøttboller med tomatsalat, salsa verde og ricottakrem

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Tomatsalat:

Del tomater og agurk i biter og ha i en bolle.

Press i hvitløk og tilsett olje, eddik, finhakket persille og en klype flaksalt. Bland godt og sett til side.

2

Salsa verde:

Ha hvitløksfedd, persille, koriander, kapers, valnøtter, saften og zest fra sitronen og olivenolje en liten kjøkkenmaskin ol og kjør til en pesto. Smak til med flaksalt.

3

Ricottakrem:

Ha ricotta i en bolle og tilsett olivenolje. Rør godt med en gaffel og smak til med salt og pepper.

4

Kjøttboller:

Stek kjøttbollene i en stekepanne med litt olivenolje til gjennomvarme.

Server med ricottakrem, tomatsalat og salsa verde.

Tips! Ricottakrem kan smaksettes med mye snadder, f. eks pesto, sitronskall og diverse urter.