Fremgangsmåte
1
Finsnitt kål, og skrell og riv gulrøtter grovt. Del mango i små terninger, og bland med kål, gulrot og hakket koriander i en bolle.
2
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og hell over kålblandingen.
3
Varm opp gryten og server med ris og asiatisk slaw.
Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter
Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift
Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa
Oppskrift
Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift
Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift
Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift
Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift
Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift
Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift
Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift