Livèchekyllingvinger - 2 ways

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Langtidsstekte buffalowings

Forvarm ovnen til 200 °C. Kok opp smør, chilisaus, Worchestershire-saus, oregano og presset hvitløk i en stor gryte. La småkoke over medium varme i 5 minutter.

2

Ha kyllingvingene i kasserollen, rør godt så vingene dekkes av sausen. Sett kasserollen med lokk i ovnen i 2 timer.

3

Bre kyllingvingene utover flere stekebrett med bakepapir og stek ett og ett brett høyt i ovnen til vingene blir sprø og gylne, ca. 5 minutter.

4

Asiatiske kyllingvinger

Forvarm ovnen til 180 °C. Riv hvitløk og ingefær fint og rør sammen med de øvrige ingrediensene til en marinade. Pensle vingene godt med marinade på begge sider og legg dem utover bakepapirkledte stekebrett.

5

Stek i ovnen i 30 minutter, pensle med mer marinade underveis i steketiden.

6

Dryss over sesamfrø ved servering.