10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok pasta al dente, hell av vannet og tilsett olivenolje.
2
Tilsett finhakket paprika og ruccula samt salt og pepper.
3
Varm opp kyllinglårene på 180 °C i ca 20 min (fra tint tilstand).
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift