4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek lammekjøttdeigen i en panne med olje til gyllen. Hakk den opp i biter mens den steker. Tilsett most hvitløk, harissa, tomatpuré, salt og pepper og stek til akkurat gjennomstekt, 4-5 minutter.
Fres mangold eller spinat i en panne med smør til den faller sammen.
Fyll kikertpannekaker med kjøtt, mangold, smuldret fetaost, frisk mynte og zhug.
2
Kikertpannekaker
Rør sammen kikertmel, zhug og vann til en jevn røre. Dekk med plast og la stå å svelle i romtemperatur i 1 time.
Stek tynne pannekaker i en varm stekepanne med litt smør til gylne på begge sider. Dekk til og hold varme fram til servering.
Andre oppskrifter med pannekaker

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning

Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus

Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift