4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Stek lammekjøttdeigen i en panne med olje til gyllen. Hakk den opp i biter mens den steker. Tilsett most hvitløk, harissa, tomatpuré, salt og pepper og stek til akkurat gjennomstekt, 4-5 minutter.
Fres mangold eller spinat i en panne med smør til den faller sammen.
Fyll kikertpannekaker med kjøtt, mangold, smuldret fetaost, frisk mynte og zhug.
2
Kikertpannekaker
Rør sammen kikertmel, zhug og vann til en jevn røre. Dekk med plast og la stå å svelle i romtemperatur i 1 time.
Stek tynne pannekaker i en varm stekepanne med litt smør til gylne på begge sider. Dekk til og hold varme fram til servering.
Andre oppskrifter med pannekaker

Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift

Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift

Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift

Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift

Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift