4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Karamellsaus: Ha vann i en kjele og varm opp på høy varme. Hell i sukker og kok opp. La koke i 3-4 minutter, til sukkeret begynner å bli gyllent. Du trenger ikke røre underveis bare vipp og snu litt på kjelen, slik at alt sukkeret smelter. Når alt er smeltet og det bobler over det hele, ta kjelen fra platen. Hell forsiktig i fløten. Pisk inn smør og smak til med salt.
2
Lun pannekakene i folie i ovnen.
3
Server lune pannekaker med is og karamellsaus.
Andre pannekakeoppskrifter

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon

Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Oppskrift