4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Karamellsaus: Ha vann i en kjele og varm opp på høy varme. Hell i sukker og kok opp. La koke i 3-4 minutter, til sukkeret begynner å bli gyllent. Du trenger ikke røre underveis bare vipp og snu litt på kjelen, slik at alt sukkeret smelter. Når alt er smeltet og det bobler over det hele, ta kjelen fra platen. Hell forsiktig i fløten. Pisk inn smør og smak til med salt.
2
Lun pannekakene i folie i ovnen.
3
Server lune pannekaker med is og karamellsaus.
Andre pannekakeoppskrifter

Fluffy japanske pannekaker
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekake med vaniljekrem og bærkompott
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost
Oppskrift

Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift

Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift

Fylte kikertpannekaker med lam og zhug
Oppskrift