4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Hvit saus: Del løken i 4 båter og stikk en nellikspiker i hver båt. Ha i en kjele sammen med melk, pepper og laurbær. Kok opp og sett til side. La trekke i 30 minutter.
2
Kok opp melken igjen og sil av løk, pepper, nellik og laurbær.
3
Smelt smør i en kjele, tilsett mel og la det surre noen minutter.
4
Gradvis tilsett melk mens du rører godt, kok opp og la det stå på lav varme mens det putrer, ca. 10 minutter. Rør litt innimellom.
5
Rør inn krem og smak til med salt, pepper og muskat. Hold sausen varm mens du forbereder resten.
6
Sett på ovnen, 170 °C på varmluft.
7
Fordel skinke på pannekakene, legg i asparges og rull sammen. Legg dem med skjøten ned i en smurt ildfast form. Bak i 10 minutter.
8
Skru på grillelementet, ta ut formen og hell over saus. Dryss over revet parmesan og grill noen minutter under grillelementet, til osten er gyllen. Server!
Andre oppskrifter med pannekaker

Pannekaker med 6 ulike tilbehør
Oppskrift

Pannekaker med ertesuppe og bacon
Oppskrift

Ostegratinerte pannekaker med tacofyll
Oppskrift

Pannekaker med flesk og ertesuppe
Oppskrift

Pannekaker med stekte epler, brie og honning
Oppskrift

Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus
Oppskrift

Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat
Oppskrift

Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter
Oppskrift

Dessertpannekake med is og bær
Oppskrift

Pannekakewraps med tomat og fetaost
Oppskrift

Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg
Oppskrift