10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Lag ertesuppe etter anvisning på ertepakken.
2
Stek bacon sprøtt i panne med litt olje.
3
Tilsett hakket løk og fres til det blir blankt. Tilsett finhakket gressløk, litt salt og pepper.
4
Varm opp pannekakene i ovn på 150 °C i 8 min (fra fryst tilstand).
TIPS! 1 spiseskje = 3 teskjeer
Andre oppskrifter med pannekaker

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus

Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug

Oppskrift