20 4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skrell poteter og løk. Potetene skjæres i skiver og løken finhakkes.
2
Ha oljen i stekepanna og surr potetene og løken til de blir myke. Fordel blandingen i små former eller i én stor.
3
Visp sammen egg, salt og pepper og hell over.
4
Stek på svak varme til omeletten stivner, ca. 10-12 minutter.
5
Server med Salami Siliana på spyd.
Andre omelettoppskrifter

Oppskrift
Omelett med skogsopp

Oppskrift
Omelett med kremost

Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett

Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke

Oppskrift
Omelett med sopp, servert med grillet hvitløksbrød

Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett

Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke

Oppskrift
Bondeomelett

Oppskrift
Salamiomelett

Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges

Oppskrift
Eggerøre med kremost

Oppskrift