Produktnyheter fra Nortura PROFF februar 2024

Banner Nyheter februar 2024

Nortura PROFF lanserer nye, spennende produkter i februar

19. februar lanserer Nortura PROFF mange spennende, nye produkter til proffmarkedet. Blant annet kan vi by på Gilde kjøttboller med nye smaker, marinerte kyllingstrimler fra Prior og nye stykningsdeler av Gilde Ungfe. Her kan du se en presentasjon av produktene.

Lansering kjøttboller italiensk meksikansk


Vi lanserer to nye, digge smaker på kjøttboller; Meksikansk og italiensk!

Dette er populære smaker i trend, som du enkelt kan sette på menyen. Bruk dem til enkle retter med tilbehør, pastaretter, supper – eller på pizza!

Gilde Meksikanske kjøttboller

• Laget av storfe og svin, 72% kjøtt
• Med løk, tomat, hvitløk, jalapenos og meksikansk krydder
• Nydelig smak – og populær smaksretning i trend
• God og løs konsistens, hjemmelaget rustikt preg
• Ferdig stekt, praktisk og enkelt å tilberede

Gilde Italienske kjøttboller

• Laget av storfe og svin, 72% kjøtt
• Med parmesan, tomat, løk, hvitløk og italienske krydder
• Nydelig smak – og populær smaksretning i trend
• God og løs konsistens, hjemmelaget rustikt preg
• Ferdig stekt, praktisk og enkelt å tilberede
• Utviklet av en italiener – som har brukt sin bestemors oppskrift

Lansering strimlet kylling


Vi lanserer to nye varianter av rå strimlet kylling med smaksrike marinader og krydder! Prior Strimlet kylling med BBQ-marinade og Prior Strimlet kylling med kebabkrydder. Dette er meget anvendelige produkter som kan benyttes i en rekke ulike retter; wok, salater, pastaretter, meksikanske retter, supper, sandwich, wraps og flere andre. Perfekt til pizza!

Lansering ungfe


Vi lanserer to nye, spennende stykningsdeler av Ungfe:

Gilde Ungfe Teres Major
Teres major er et biffstykke som kommer fra skuldermuskelen på storfe, rett under skulderbladet. Det er også kjent som ”petit tender” på fransk, og det er en lite kjent, men smakfull del av storfe som er økende i popularitet blant kjøttelskere. Stykningsdelen regnes som et av de aller møreste delene av storfe – og kan tilberedes på samme måte som andre biffer; grilles, braiseres eller helstekes. Dette er en rimelig stykningsdel som også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.


Gilde Ungfe Mørbrad

Mørbrad er en mør, mager og finfibret stykningsdel, med god kjøttsmak. Den er meget anvendelig – og kan brukes til biff, helsteking, tranchering, tartar, carpaccio og løvbiff. Denne rimelige stykningsdelen blir ofte undervurdert, men har en stabil mørhet, som gjør at den også egner seg til småretter som biffsandwich, pizza, biffsnadder o.l.

Kylling BBQ burritos med salsa yoghurt og rømmedressing2
Quesadillas med strimlet kylling BBQ rødkål mais og chunky guacamole
Strimlet kyllingkebab med tomatsalat urtefries og tzatziki
Kylling kebabtallerken med hummus rødkål salat og hjemmelaget pitabrød
Suppe med italienske kjøttboller squash orzo og spinat
Kjøttboller med tomatsalat salsa verde og ricottakrem
Bowl med Mexicanske kjøttboller ris chipotlesaus og hvit bønne guacamole2
Subs med Mexicanske kjøttboller Pico de gallo guacamole og syltet rødløk
Tagliata med Ungfe Teres Major
Ungfe Teres Major med trøffelsmør stekt sopp og grillet spisskål

Vi lanserer også Gilde Kjøttdeig med 21 % fett, en krydret spekeskinke fra Tynset og flere andre produkter.

Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt magasin her.