Quesadillas med strimlet BBQ-kylling, rødkål, mais og chunky guacamole

2 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Pico de gallo

Del tomater i to, fjern kjernehus, hakk til små terninger og ha i en bolle.

Finhakk rødløk og koriander, bland med tomatene og smak til med lime og salt.

2

Chunky guacamole

Knus avokadokjøttet grovt på en fjøl med gaffel.

Ha i bolle og tilsett løk, jalapeño og limesaft.

Vend inn tomat og smak til med salt og pepper.

3

Kylling

Stek Strimlet kylling-BBQ i litt olje til gyllent og gjennomstekt

4

Quesadillas

Tørk pannen med litt kjøkkenpapir og varm opp på middels varme med litt vegetabilsk olje.

Legg i en tortillalefse, dryss over revet ost, fordel på rødkål, kylling og mais. Avslutt med litt ekstra ost og en tortillalefse til.

Stek til gyllen under og osten begynner og smelte.

Snu og stek til gyllen.

Gjenta med de to siste lefsene.

Server med guacamole, finhakket vårløk, masse hakket koriander, hakket chili og lime.