Fremgangsmåte
1
Kok ris etter anvisning på pakken.
2
Rist sesamfrø i tørr og varm panne.
3
Varm opp Thaigryte, ha i kjøttet og varm til gjennomvarmt.
4
Server med kokt ris og et dryss sesamfrø.
Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter

Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift

Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa
Oppskrift

Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift

Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift

Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip
Oppskrift

Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift

Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift

Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift

Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift
Andre oppskrifter med svinekam

Svinekam med sjampinjonstuing
Oppskrift

Hel svinekam med baconsurrede gulrøtter og saltkokte poteter
Oppskrift

BBQ-Grillspyd med svinekam, grillet mais og agurk-, fennikel- og eplesalat
Oppskrift

Kebabspyd med pita, agurk- og tomatsalat og hummusdressing
Oppskrift

Røkt svin filetkam med eple- og endivesalat og salviesmør-saus
Oppskrift