Fremgangsmåte
1
Rør sammen sammalt grov rug, havregryn, hvetemel, flaksalt, sukker, tørrgjær og vann til en deig. Dekk til og la heve over natten i kjøleskap.
2
Sett ovnen på 220 °C. Bland frøene sammen i en bolle.
3
Hvelv deigen ut på melet bakebord, del i emner med en deigskrape og dypp toppen på hvert emne i frøblanding. Deigen er løs, så de får en rustikk form. Sett rundstykkene på et stekebrett med frøsiden opp.
4
Dekk til og la etterheve i 30 minutter. Stek rundstykkene i ovnen i ca. 20 minutter og avkjøl på rist.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter

Oppskrift
Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker

Oppskrift
Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa

Oppskrift
Ajour Thaigryte med ris

Oppskrift
Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt

Oppskrift
Ajour Gratinert Tex-Mex-gryte dip

Oppskrift
Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat

Oppskrift
Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff

Oppskrift
Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw

Oppskrift