Fremgangsmåte
1
Har du Ajour Tex-Mex-rester igjen? Bruk det som fyll i enchilada eller burrito. Gryteretten er også perfekt som dip, gratinert med ost og servert med chips.
2
Sett ovnen på 200 °C. Ha Tex-Mex-gryten i en ildfast form og dryss over ost.
3
Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til osten er gyllen. Server med en gang, anrettet med chips som kan dyppes i.
Andre oppskrifter med Ajour-produkter
![Ajour Brun lapskaus](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/NORTURA_PROFF_AJOUR_Brun-lapskaus-1920x1080.jpg)
Ajour Brun lapskaus med grove rundstykker
Oppskrift
![Ajour grove rundstykker](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Ajour_grove_rundstykker.jpg)
Ajour Rundstykker med frø
Oppskrift
![Ajour Tex-Mex-gryte](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/NORTURA_PROFF_AJOUR_2019-Tex-Mex-gryte-1920x1080.jpg)
Ajour Tex-Mex-gryte med guacamole og salsa
Oppskrift
![Ajour Thaigryte med ris](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Ajour-vegetar-thaigryte.jpg)
Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift
![Ajour Thaigryte med svinekjøtt](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Ajour-thaigryte-med-sousvidekokt-svinekjøtt.jpg)
Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift
![Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/NORTURA_PROFF_AJOUR_Bilff-stroganoff-1920x1080.jpg)
Ajour Biff Stroganoff med potetmos og salat
Oppskrift
![Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Fylt-paprika-med-biff-stroganoff.jpg)
Fylte paprika med Ajour Biff stroganoff
Oppskrift
![Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw](https://www.norturaproff.no/assets/images/_mediumArticle/Kantonesisk-svinegryte-med-asiatisk-slaw.jpg)
Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift
![Ajour kantonesisk gryte fried rice i pitabrød](https://www.norturaproff.no/assets/images/oppskrifter/_mediumArticle/Ajour-kantonesisk-gryte-fried-rice-i-pitabrød.jpg)
Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift