American BBQ: Smothered BBQ Brisket med chips og BBQ-saus

Fremgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 90°C. Legg brisket i langpanne.

Bland ingrediensene til BBQ krydderblandingen, og gni inn hele toppen på brisketen.

Hell i øl og vann i formen til midt opp på brisketen.

Sett på nest nederste rille og la stå i 10-14 timer til kjøttet kan «pulles».

2

Legg brisket over i en aluminiumsform som kan stå på grillen.

Legg røkeflis flatt utover aluminiumsfolie, brett folien over og rull sammen rundt kantene, lag små hull i toppen av foliepakken. Legg foliepakken på toppen av grillkullene.

Plasser formen med brisket på indirekte varme, legg på lokk og røyk kjøttet i ca. 30 minutter. La hvile i 15 minutter før oppdeling.

3

Pull det du trenger av kjøtt, bland med potetgull og drypp over din favoritt BBQ-saus. Server med sylteagurk og syltet løk.