4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett stekeovnen på 160 °C. Fordel smuldret feta, urter og spinat utover kjøttet, og rull den godt sammen og surr med hyssing. Brun den i smør i varm panne på alle sider og sett den i ovnen i ca. 1 time og 10 minutter, eller til kjernetemperaturen er 56-58 °C. La den hvile i 20 min.
2
Potetene tourneres og has i en ildfast form med oksekraft, hvitløksfedd og laurbærblad, og settes inn i ovnen sammen med kjøttet i ca 1 time. De siste 15 minuttene legges cherrytomatene i sammen med potetene. Haricots vertes kokes i 1-2 minutt i saltet vann.
3
Aigre doux
Brun sukkeret til karamell, ha i eddik, og spe med oksekraft. Smak til med salt og pepper.
4
Skjær rulladen i skiver og server med fondantpotet, tomater, haricots vertes og aigre doux.
Andre oppskrifter med brisket

Quesadillas med brisket
Oppskrift

Dudefood: Pulled veal brisket
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Brisket med kremede rotgrønnsaker
Oppskrift

Glazed brisket med wokede grønnsaker
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Brisket med ovnsbakte beter
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Sousvidekokt brisket med maiskrem og syltet rødløk
Oppskrift

BBQ-glasert brisket med bakt løk og coleslaw
Oppskrift

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift