4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett stekeovnen på 160 °C. Fordel smuldret feta, urter og spinat utover kjøttet, og rull den godt sammen og surr med hyssing. Brun den i smør i varm panne på alle sider og sett den i ovnen i ca. 1 time og 10 minutter, eller til kjernetemperaturen er 56-58 °C. La den hvile i 20 min.
2
Potetene tourneres og has i en ildfast form med oksekraft, hvitløksfedd og laurbærblad, og settes inn i ovnen sammen med kjøttet i ca 1 time. De siste 15 minuttene legges cherrytomatene i sammen med potetene. Haricots vertes kokes i 1-2 minutt i saltet vann.
3
Aigre doux
Brun sukkeret til karamell, ha i eddik, og spe med oksekraft. Smak til med salt og pepper.
4
Skjær rulladen i skiver og server med fondantpotet, tomater, haricots vertes og aigre doux.
Andre oppskrifter med brisket

Oppskrift
Dudefood: Pulled veal brisket

Oppskrift
Burrito med brisket-deig

Oppskrift
Brisket med kremede rotgrønnsaker

Oppskrift
Sliders av brisket med to toppings

Oppskrift
Brisket med ovnsbakte beter

Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer

Oppskrift
Monas Surf`n Turf Burger

Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites

Oppskrift