Oppskrift

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Oppskrift

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Varm opp olje i en stekepanne og ha i smør. Krydre filetene og stek dem gylne og gjennomvarme. Legg dem til side og hold dem gjerne varme.

2. Kok pasta i saltet vann, knapt al dente. Ta av 2 dl av kokevannet og sil av. Ha i en bolle og drypp over litt olivenolje, sett til side mens du lager saus.

3. Alfredosaus:
I den samme pannen filetene ble stekt i, tilsett smøret. Ha i finhakket hvitløk og la surre i 1 minutt. Tilsett sakte kremfløte mens du rører. Smak til med salt, pepper, cayenne og muskat. La sausen putre så vidt i noen minutter, ikke la den koke.

4. Riv parmesan og ha 3 dl av den, litt av gangen, i sausen mens du rører. Løft over ⅓ av pastaen. Rør inn i sausen. Så i to omganger til, rør inn mellom hver gang. Tykner sausen for raskt før
servering, tilsett litt av kokevannet.

5. Server Fettuccine Alfredo med kyllingfilet, revet parmesan og et dryss persille.