Oppskrift

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Oppskrift

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Glaze:
Kok opp soya, sesamolje, sukker og appelsinjuice i en kjele og la koke til sukkeret er oppløst. Sett til side.

2. Sett ovnen på 180 °C. Pensle kyllingfiletene godt med glazen, dryss på sesamfrø og stek i 10-15 minutter.

3. Sharon- appelsin- og fennikelsalat:
Skrell og del sharon og appelsin i skiver. Skrell og rens neper og fennikel. Bruk en mandolin og skjær i tynne skiver. Legg i isvann og sett til side. Ta ut frøene fra granateplet, hakk vårløk og koriander. Anrett frukt og grønnsaker i salatbolle eller på fat. Bland sammen lime, revet ingefær, sesamolje og hakket chili og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over salaten rett før servering.