Huli huli Chicken er grillet teriyaki kylling. Huli betyr snu - navnet kommer av tilberedingen; man snur kyllingen mange ganger for å unngå at sukkeret i sausen brenner kjøttet, men samtidig blir brent nok til å gi en deilig grillsmak.
8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland vann og soyasaus. Finhakk hvitløk. Stek hvitløk og ingefær raskt i litt olje, for å frigjøre smakene. Ha over i soyasaus-blandingen. Legg i kylling og mariner i minst 1 time, helst over natten.
2
Lag sausen ved å ha ananasjuice, sukker, soyasaus, ketchup, eddik, finhakket hvitløk, revet ingefær og sriracha i en kasserolle og kok opp. La småkoke over medium varme til tykk som sirup, ca. 30 minutter.
3
Lag ananassalsa ved å skjære ananas i små terninger (del frukten i kvarter og skjær av skallet og den harde kjernen). Hvis frukten er litt undermoden, strø over sukker. Hvis ikke, dropp sukker. Finhakk chili og vårløk, press saft fra limen og rør inn i ananasterningene. Grovhakk korianderblader og rør inn.
4
Forvarm ovnen til 170 °C. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ovnen i 25-30 minutter. Pensle kyllingen med saus underveis og snu noen ganger så kyllingen blir pent stekt på alle sider. Sett gjerne på grillelementene de siste minuttene.
5
Server kylling med resten av sausen og ananassalsa ved siden av.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Oppskrift

Ramen med Livèche kyllingfilet
Oppskrift

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Oppskrift

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Oppskrift

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Oppskrift

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Oppskrift

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Oppskrift

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Oppskrift

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Oppskrift

Asiatisk kyllingsuppe
Oppskrift

Kylling Shawarma
Oppskrift

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Oppskrift

Sitronkylling i form
Oppskrift

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Oppskrift

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Oppskrift

Fajitas med kylling
Oppskrift

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Oppskrift

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Oppskrift

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Oppskrift

Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Oppskrift

Popcorn-Livèche med sursøt dip
Oppskrift

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Oppskrift

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Oppskrift

Kjøttpai med lam, kylling og svin
Oppskrift

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift

Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift

Kushuyaki eller Yakitori
Oppskrift

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift

Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift

Taco med kylling og salsa
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift