Huli huli Chicken er grillet teriyaki kylling. Huli betyr snu - navnet kommer av tilberedingen; man snur kyllingen mange ganger for å unngå at sukkeret i sausen brenner kjøttet, men samtidig blir brent nok til å gi en deilig grillsmak.
8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland vann og soyasaus. Finhakk hvitløk. Stek hvitløk og ingefær raskt i litt olje, for å frigjøre smakene. Ha over i soyasaus-blandingen. Legg i kylling og mariner i minst 1 time, helst over natten.
2
Lag sausen ved å ha ananasjuice, sukker, soyasaus, ketchup, eddik, finhakket hvitløk, revet ingefær og sriracha i en kasserolle og kok opp. La småkoke over medium varme til tykk som sirup, ca. 30 minutter.
3
Lag ananassalsa ved å skjære ananas i små terninger (del frukten i kvarter og skjær av skallet og den harde kjernen). Hvis frukten er litt undermoden, strø over sukker. Hvis ikke, dropp sukker. Finhakk chili og vårløk, press saft fra limen og rør inn i ananasterningene. Grovhakk korianderblader og rør inn.
4
Forvarm ovnen til 170 °C. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ovnen i 25-30 minutter. Pensle kyllingen med saus underveis og snu noen ganger så kyllingen blir pent stekt på alle sider. Sett gjerne på grillelementene de siste minuttene.
5
Server kylling med resten av sausen og ananassalsa ved siden av.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling Shawarma

Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Fylt kyllinglår med risotto

Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Kyllinglår med sitron, chili og honning

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Taco med kylling og salsa

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Trend: Matcha-kylling med kokosris
