4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kok risen med kokosmelk og vann til al dente. Rør inn kokosmasse og salt.
2
Sett ovnen på 220 °C. Gni kyllingen med olivenolje, krydre med salt og pepper og legg utover en ildfast form. Stek i ovnen i 25 minutter.
3
Rør sammen yoghurt, most ingefær og matcha-te. Smør blandingen utover kyllingen og stek videre i 5-10 minutter.
4
Server kyllingen med kokosris. Dryss over vårløk og ev. litt matcha-te ved servering.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift