4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kyllinglår
Bland sammen koriander, thaibasilikum, vårløk, fiskesaus, 2 ss olje, limejuice, limeskall, honning, ingefær, salt og pepper i en bolle.
2
Ha kyllinglårene i en plastpose og hell i urteblandingen. Kna godt på utsiden av posen og mariner i minst 2 timer, gjerne over natten. Klem litt innimellom på posen.
3
Forvarm ovnen til 230 °C. Ta kyllinglårene ut av marinaden, legg dem i en ildfast form og pensle dem med resten av oljen. Krydre eventuelt med litt ekstra salt og pepper og bak i ca. 25 minutter, til kjernetemperatur er 70 °C. Snu dem gjerne et par ganger underveis.
4
Coleslaw
Bland alle ingrediensene til dressingen og sett til side.
5
Kok edamamebønner i et par minutter og ha i en stor bolle. Bland inn kål, gulrot og vårløk. Hell over dressingen og bland godt.
6
Dryss over nøtter og koriander. Server coleslaw med bakte kyllinglår.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Fylt kyllinglår med risotto

Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Kyllinglår med sitron, chili og honning

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Taco med kylling og salsa

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Trend: Matcha-kylling med kokosris

Livèchekylling satay
