4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Kjør hvitløk, ingefær, sitrongress, chili og rødløk i en kjøkkenmaskin med knivblad til finhakket. Ha i solsikkeolje og sesamolje og kjør til en mos. Rør mosen med kokoskrem, sukker, fiskesaus og limesaft.
2
Vend kyllinglårene i marinaden, dekk til og sett kaldt i 3-4 timer eller over natten.
3
Ta kyllinglårene ut av marinaden og grill på en varm grill. Kyllinglårene kan også stekes i en forvarmet ovn på 200 °C i ca. 40 minutter.
4
Kok ris etter anvisning på pakken. Kok pak choy og brokkolini raskt i lettsaltet vann, ca. 3 minutter og server til kyllingen med et dryss kokosflak, hakket chili og frisk koriander.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift