4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Chicken long rice
Kyllingsuppe med glassnudler (av mungbønnemel, som heter long rice på Hawaii), smaksatt med masse ingefær. Dette er svært vanlig hverdagsmat på Hawaii.
2
Skrell ingefær og hvitløkfedd og knus dem med en kniv. Legg i en kasserolle med kyllingkraft, kok opp og la fosskoke i 5 minutter.
3
Skjær kyllingfilet i strimler og stek i olje til gjennomvarm. Skjær soppen i skiver og stek til brunet.
4
Fjern ingefær og hvitløk fra kraften, og øs av eventuelt fett som flyter på over- flaten. Ha i nudler og småkok til de er gjennomsiktige, omtrent 5 minutter.
5
Skjær vårløk i tynne skiver og ha i kraften sammen med sopp og kylling. Kok videre omtrent 2 minutter, til nudlene har trukket til seg mesteparten av kraften. Server gjerne med sukkerertspirer.
Andre oppskrifter med kyllingfilet

Fettuccine Alfredo med kyllingfilet

Ramen med Livèche kyllingfilet

Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon

Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål

Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat

Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme

Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat

Asiatisk kyllingsuppe

Kylling Shawarma

Sitronkylling i form

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus

Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing

Fajitas med kylling

Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones

Philly cheese Livèchekyllingsandwich

Popcorn-Livèche med sursøt dip

Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling

Fylt kyllinglår med risotto

Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Hawaii - Huli huli kylling

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets

Kjøttpai med lam, kylling og svin

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Livèche-schnitzel panert på tre måter

Kushuyaki eller Yakitori
