4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del pære i terninger og fres raskt i en panne med smør, ca. 2 minutter. Tilsett honning, eplesidereddik, salt, pepper og syltet perleløk og la småkoke i ca. 5 minutter eller til pærene er myke. Avkjøl noe før servering.
2
Skrell og del jordskokk og potet i biter. Kok møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og la dampe av seg. Mos med kremfløte, smør, salt og pepper.
3
Fres spinat og most hvitløk i olje til spinaten faller sammen. Brett ut kyllinglåret på en fjøl, krydre med salt og pepper, og fordel spinat, blåmuggost, hakkede valnøtter og timian over. Rull sammen og rull inn i et par skiver spekeskinke. Legg med skjøten ned.
4
Brun kyllingen i en panne med olje til gyllen og etterstek i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter. La hvile og skjær i skiver.
5
Server skivet kyllinglår med jordskokkpuré, syltede pærer og perleløk med demi glaze til.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Fylt kyllinglår med risotto

Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Kyllinglår med sitron, chili og honning

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Taco med kylling og salsa

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Trend: Matcha-kylling med kokosris

Livèchekylling satay
