8 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Fres spinat og hvitløk i smør i en varm panne til mykt, ca. 5 minutter.
2
Brett ut kyllinglåret på en fjøl og krydre med salt og pepper. Fordel spinat, kremost og pinjekjerner utover og rull sammen. Bind opp med hyssing.
3
Brun kyllingen i en panne med smør til gyllen og etterstek i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter. La hvile og skjær i skiver eller del i to.
4
Del tomater i skiver og finsnitt løk. Fordel utover et fat. Krydre med salt og pepper, og drypp over olivenolje og eddik. Fordel frisk basilikum over og server med kyllingen.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift