Fremgangsmåte
1
Lag en marinade av olje, persille og soyasaus. Skjær kyllinglår på langs og hell over marinaden og la de marinere i 30 minutter.
2
Tre de så på spyd som stekes i panne til de blir gjennomstekte. Skjær tomater og løk i passende biter og lag en salat. Ha gjerne noen dråper olje og sitron over.
3
Sett ovnen på 170 °C. Smør timbal- eller muffinsformer godt. Skrell og kutt søtpoteter i terninger og kok dem møre. Mos de og bland inn resten av ingrediensene, og fyll de i formene. Stekes i ca. 30 minutter nederst i ovnen til de er faste.
4
Servér kyllingspydene med tomatsalat, søtpotet- og basilikumtimbal og gjerne BBQ-saus til.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Oppskrift
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift