4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Elt salt og pepper inn i burgerdeigen og form til 4 burgere. Grill på begge sider til gylne og gjennomstekt.
2
Avokado- og mangosalsa
Skrell og del avokado og mango i små terninger. Ha i en bolle og press over limesaft. Finhakk rødløk og chili og vend inn med hakket koriander.
3
Ovnsbakte poteter med chili
Vask og del potetene i båter. Vend med olje, salt, pepper og chiliflak. Spre godt utover et stekebrett og stek i ovnen på 220 °C i ca. 25 minutter. Vend på potetene underveis.
4
Server i hamburgerbrød med salat, tomatskiver og avokado- og mangosalsa på. Server ovnsbakte potetbåter med chili til.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Monas Surf`n Turf Burger
Oppskrift

Burger med basilikumaioli
Oppskrift

Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift

Burger med ovnsbakte poteter
Oppskrift

Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter
Oppskrift

Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw
Oppskrift

Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift

Burger med marinerte tomatskiver
Oppskrift

Monas Dudeburger med pepper og jalapeño
Oppskrift

Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo
Oppskrift

Burger av brisket med chili, bacon og løkringer
Oppskrift

Burrito med brisket-deig
Oppskrift

Pasta med biff- og soppbolognese
Oppskrift

Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites
Oppskrift

Cheeseburger med trøffelmajones og syltet løk
Oppskrift