4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del gulrot, selleri, løk og hvitløk i små biter. Varm olje i en stor gyte og fres grønnsakene under omrøring til myke.
2
Del sopp i skiver, tilsett og fres videre i 10-15 minutter. Ha i kvernet kjøtt, salt og pepper og stek videre mens kjøttet hakkes i biter, ca. 10-15 minutter.
3
Rør inn tomatpuré og stek videre i ca. 3 minutter. Hell over kraft og vin, legg i timian og laurbærblad og la småkoke i 30-40 minutter til en tykk saus.
4
Kok pasta al dente i lettsaltet vann og la renne av. Server med bolognese, revet parmesan, finstrimlet basilikum og chiliflak.
Andre oppskrifter med burgerdeig

Oppskrift
Monas Surf`n Turf Burger

Oppskrift
Burger med basilikumaioli

Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer

Oppskrift
Burger med ovnsbakte poteter

Oppskrift
Burger med sprøstekt løk og stekte potetbåter

Oppskrift
Umami Blend Burger med hjemmebakt burgerbrød, potetbåter, aioli, salsa verde og slaw

Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos

Oppskrift
Burger med marinerte tomatskiver

Oppskrift
Monas Dudeburger med pepper og jalapeño

Oppskrift
Dobbel cheeseburger med sprøstekt chorizo

Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer

Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa

Oppskrift
Burrito med brisket-deig

Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites

Oppskrift