Homestyleburger av oksebryst med quinoa, blåskimmelost og søtpotetchips

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Vend hamburgeren i quinoafrø. Brun i panne med smør og olje. Etterstek i ovn på 200 ºC til de blir faste og gjennomstekte.

2

Karamellisert rødløk

Skjær løken i skiver og stek den i pannen på svak varme i ca. 10 minutter til den er gylden. Ha i sukker og Balsamico og stek videre i noen minutter..

3

Søtpotetchips

Vask potetene godt og del i staver. Vend godt med olje, oregano, salt og pepper og spre utover en stekeplate så de ligger i et jevnt lag og ikke oppå hverandre. Stek i ovnen på 210 °C i ca. 25 minutter eller til godt gylne og sprø. Vend på potetene underveis.

4

Ha smør i stekepannen og stek innsiden av hamburgerbrødet til det er gyllent. Smør brødet med aioli og sennep.

5

Legg på salat, hamburger, karamellisert rødløk, blåskimmelost og litt rosmarin. På toppen legger du søtpotetchips og det karamelliserte lokket.