4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Krydre kyllingen med krydderet og stek i en varm panne med olje til godt stekt på begge sider og akkurat gjennomstekt. Du kan ev ettersteke kjøttet i ovnen i noen minutter.
Ha over honning mot slutten av steketiden og la den karamellisere seg. La kjøttet hvile noen minutter før servering. Server med juvel-ris.
2
Juvelris
Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk løk og hvitløk. Smelt smør i en panne på medium høy varme, gjerne den du stekte kyllingen i, og fres løk og hvitløk.
Rør inn honning og stek til løken er gyllen. Tilsett kokt ris, krydder og tranebær og vend godt. Stek i noen minutter. Topp risen med hakkede pistasjnøtter, granateplefrø og finhakket bladpersille.
Andre oppskrifter med kyllingbryst

Oppskrift
Kyllingbryst med safranris

Oppskrift
Kyllingbryst med fennikel og gulrøtter i appelsinjuice

Oppskrift
Kyllingbryst i buljong med rotgrønnsaker og byggryn

Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto

Oppskrift
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon

Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat

Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter

Oppskrift