4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Krydre kylling med salt og pepper og brun i en varm panne med olje. Stek til brun på alle sider, 6-8 minutter. Løft ut av pannen og sett til side.
2
Senk temperaturen på pannen, finhakk løk og hvitløk og fres i pannen til mykt. Ha i krydder, sitronskall og saft og fres i 30 sekunder til.
3
Rør inn grønnkål i biter og hell i kraft og ris. Rør godt, legg kyllingen på toppen, dekk med lokk og la småkoke i 20 minutter, eller til risen er kokt.
Andre oppskrifter med kyllingbryst
Honningglaserte kyllingbryst med juvelris
Oppskrift
Kyllingbryst med fennikel og gulrøtter i appelsinjuice
Oppskrift
Kyllingbryst i buljong med rotgrønnsaker og byggryn
Oppskrift
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift