4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finsnitt fennikel og rødløk med en mandolin og vend med oregano, saft fra sitronen, olivenolje, salt og pepper. La stå og trekke i 15 minutter.
2
Dander kalkunpålegget på et fat og topp med fennikelsalat.
Andre oppskrifter med kalkunfilet
 
Oppskrift
Kalkunfilet med blomkålrisotto
 
Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk
 
Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
 
Oppskrift
Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet
 
Oppskrift
Kalkunpålegg med grønnkål-chips
 
Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
 
Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos
 
Oppskrift
Tom yam suppe med kalkun og nudler
 
Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip
 
Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing
 
Oppskrift
