4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finsnitt fennikel og rødløk med en mandolin og vend med oregano, saft fra sitronen, olivenolje, salt og pepper. La stå og trekke i 15 minutter.
2
Dander kalkunpålegget på et fat og topp med fennikelsalat.
Andre oppskrifter med kalkunfilet

Oppskrift
Kalkunfilet med blomkålrisotto

Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk

Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær

Oppskrift
Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet

Oppskrift
Kalkunpålegg med grønnkål-chips

Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter

Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos

Oppskrift
Tom yam suppe med kalkun og nudler

Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip

Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing

Oppskrift