4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Fjern de tøffe stilkene fra grønnkålen og del bladene i mindre biter. Varm opp oljen og friter grønnkålbladene i puljer til sprø, ca. 30 sekunder.
2
Løft de ut med en hullskje og la trekke av seg på litt kjøkkenpapir. Dryss over salt og avkjøl.
3
Dander kalkunpålegg på et fat og server grønnkålchips i en skål ved siden av.
Andre oppskrifter med kalkunfilet

Oppskrift
Kalkunfilet med blomkålrisotto

Oppskrift
Kalkunfilet med råmarinert fennikelsalat

Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk

Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær

Oppskrift
Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet

Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter

Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos

Oppskrift
Tom yam suppe med kalkun og nudler

Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip

Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing

Oppskrift