4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Fjern de tøffe stilkene fra grønnkålen og del bladene i mindre biter. Varm opp oljen og friter grønnkålbladene i puljer til sprø, ca. 30 sekunder.
2
Løft de ut med en hullskje og la trekke av seg på litt kjøkkenpapir. Dryss over salt og avkjøl.
3
Dander kalkunpålegg på et fat og server grønnkålchips i en skål ved siden av.
Andre oppskrifter med kalkunfilet
 
Oppskrift
Kalkunfilet med blomkålrisotto
 
Oppskrift
Kalkunfilet med råmarinert fennikelsalat
 
Oppskrift
Kalkunfilet med glaserte poteter og bakt småløk
 
Oppskrift
Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
 
Oppskrift
Oktoberfest - Sharingplate med svineknoke, kalkunbryst og cassoulet
 
Oppskrift
Kalkunrullade med Tronfjell spekeskinke, fetaost, soltørket tomat og ovnsbakte poteter
 
Oppskrift
Surdeigsbrød med kalkunpålegg og bønnemos
 
Oppskrift
Tom yam suppe med kalkun og nudler
 
Oppskrift
Vårruller med kalkun - myke og sprø med mangodip
 
Oppskrift
Kalkunsandwich med rugbrød, ost, bacon, pickles og ramsløkdressing
 
Oppskrift
